Dečaka udarila struja dok se fotografisao pored novogodišnje rasvete u Leskovcu

Izvor: Večernje novosti, 18.Dec.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaka udarila struja dok se fotografisao pored novogodišnje rasvete u Leskovcu

Da li je novogodišnja dekoracija u Leskovcu apsolutno bezbedna prvenstveno po decu DOK se fotografisao u svetlećem 3D igluu koji je postavljen u centru Leskovca, osmogodišnjeg dečaka je udarila struja, pa je - zbog lakših povreda na uhu i vratu, te opekotina po desnoj ruci i butini desne noge - zbrinut na Odeljenju pedijatrije ovdašnje Opšte bolnice.Mališana je struja od 220 volti udarila 17. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uveče, izvesno vreme je bio bez svesti, a nedugo potom su isključeni svi novogodišnji ukrasi u gradskom parku...Pročitajte još: Struja ubila dete u Sjenici I, dok pojedini lokalni mediji prenose informaciju o tome da će roditelji, navodno, tužiti lokalnu samoupravu, nadležni poručuju da su svi 3D ukrasi sa električnom mrežom povezani iznutra, da su ti poslovi urađeni u skladu sa uputstvima proizvođača i po pravilu struke. Ipak, apeluju na roditelje da deci ne dozvoljavaju ulazak u figure...Pročitajte još: Struja ubila električara - Najvažnije je da se dečak oseća dobro i da je sve prošlo bez težih posledica. Inače, figure nisu rekviziti za igru, već osvetljenje koje treba da dekoriše Grad u vreme praznika - kaže direktor JP "Urbanizam i izgradnja" Milenko Milenković i naglašava kako niko ne može da garantuje apsolutnu bezbednost figura ako ih neko fizički ošteti, kao što se nadavno dogodilo sa ukrasima ispred Leskovačkog kulturnog centra.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: Dečaka udarila struja novogodišnje rasvete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2017

Osmogodišnjeg dečaka iz Leskovca udarila je struja dok se fotografisao pored novogodišnje rasvete...On je prebačen u leskovačku bolnicu gde su mu konstatovane lakše povrede na uhu i vratu, kao i opekotina po desnoj ruci i butini desne noge, pišu "Večernje novosti"...Nesreća se dogodila u nedelju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.