Leskovac: Dečaka udarila struja novogodišnje rasvete

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac: Dečaka udarila struja novogodišnje rasvete

Osmogodišnjeg dečaka iz Leskovca udarila je struja dok se fotografisao pored novogodišnje rasvete.

On je prebačen u leskovačku bolnicu gde su mu konstatovane lakše povrede na uhu i vratu, kao i opekotina po desnoj ruci i butini desne noge, pišu "Večernje novosti".

Nesreća se dogodila u nedelju uveče, dok se dečak fotografisao u svetlećem 3D iglou postavljenom u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Leskovca, a kako prenosi list, on je izvesno vreme bio bez svesti.

Kako se navodi, nedugo nakon incidenta isključeni su svi novogodišnji ukrasi u gradskom parku.

"Najvažnije je da se dečak oseća dobro i da je sve prošlo bez težih posledica. Inače, figure nisu rekviziti za igru, već osvetljenje koje treba da dekoriše grad u vreme praznika", rekao je direktor JP "Urbanizam i izgradnja" Milenko Milenković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.