Izvor: JUGpress.com, 20.Jun.2023, 10:41

Da nije Cvetanović šetao po centru ne bi saznali da su trotoari opet raskopani zbog toplovoda

LESKOVAC

Da se gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović nije na svom fejsbuk profilu pohvalio da je sa drugarima iz SNS sinoć šetao po Leskovcu ne bi smo saznali da je trotoar u delu Bulevara oslobođenja opet raskopan zbog “zamene toplovoda”.

Ovaj trotoar je prošle godine mesecim bio raskopan a isto se ponovilo i ove godine.

Verovatno je izlišno pitanje da li u ovom gradu postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << neko ko može da isplanira aktivnosti koje se finansiraju iz džepa građana a da se završe o jednom trošku, umesto da svako za sebe malo-malo pa prekopava trotoare i ulice i tako remeti normalno kretanje i utiče na bezbednost građana.

“Kako je svaki moj trenutak posvećen dobrobiti čitavog grada i svih stanovnika Leskovca i okoline iskoristio sam šetnju da se uverim u kvalitet i kontinuitet izvođenja radova na zameni toplovoda u centru grada koji će biti završeni do početka grejne sezone, i da na kraju šetnje sa svojim kolegema i aktivistima GrO SNS Leskovac porazgovaram o aktivnostima koje nas očekuju”, napisao je, između ostalog, Cvetanović.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Facebook,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.