Da li se Vučić pred izbore kune u Leskovac? (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 18.Feb.2017, 03:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li se Vučić pred izbore kune u Leskovac? (VIDEO)

Samo par sati nakon što je premijer Aleksandar Vučić saopštio da će prihvatiti odluku svoje stanke i kandidovati se za predsednia Srbije, na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk osvanula je fotografija iz leskovačke hale sportova u prethodnoj predizbornoj kampanji, a dnevni list „Informer“ je na slici sa sednice Glavnog odbora SNS-a, slučajno ili namerno, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u prvi plan istakao gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

Cvetanović je u par navrata sa ponosom javno govorio kako je Gradski odbor naprednjaka u Leskovcu jedan od najjačih u Srbiji, a na prethodnom predizbornom mitingu uspeo je da prikupi preko 8.000 Vučićevih pristalica i simpatizera.

Leskovac, očigledno, obožava Vučića, a dokaz za to je i video zapis koji smo uspeli da zabeležimo u prethodnoj izbornoj kampanji dok su se pojedine surađanke bacale pod noge njegovog obezbeđenja i kitile zastavama naprednjakaa ispred kuče na trasi kojojm je on prolazio, pa čak i plakale.



Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.