TELEGRAF SAZNAJE: Početak sednice Glavnog odbora SNS bez Vučića, Vučević predsedava

Izvor: Telegraf.rs, 17.Feb.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELEGRAF SAZNAJE: Početak sednice Glavnog odbora SNS bez Vučića, Vučević predsedava

Kako Telegraf.rs  saznaje, lider SNS i premijer Srbije Aleksandar Vučić neće prisustvovati početku sednice Glavnog odbora naprednjaka koja je zakazana za 17.30 sati u Sava Centru. Kako je ranije najavljeno, Glavni odbor SNS treba da se izjasni o predlogu Predsedništva stranke da Vučić bude kandidat ove partije na predstojećim predsednikčkim izborima.

Kako nam je rečeno u SNS, sednicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << će predsedvati potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević i ona će biti zatvorena za javnost.

Očekuje se da će lider naprednjaka i premijer Srbije doći u Sava  Centar po završetku sednice, kada će se obratiti Glavnom odboru stranke.

Podsećamo, Predsedništvo SNS je donelo jednoglasnu odluku da Vučić bude kandidat ove stranke na predsedničkim izborima, a u međuvremenu je svih 185 odbora stranke podržalo tu odluku Predsedništva.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sednicom Glavnog odbora predsedava Vučević, Vučić stiže na kraj

Izvor: Blic, 17.Feb.2017

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević predsedavaće danas popodne sednicom Glavnog odbora stranke, na kojoj bi trebalo da bude doneta odluka o jednoglasnom predlogu Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije...Lider stranke i premijer...

Nastavak na Blic...

Hteli su moju glavu i ja im izlazim na crtu: Vučić prihvatio kandidaturu za predsednika Srbije (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Feb.2017

U Sava centru je održana sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke čiji su članovi danas jednoglasno prihvatili da kandidat na predstojećim izborima za predsednika bude lider ove stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić. U toku svog obraćanja, koje je, kako je istakao poslednje kao predsednika...

Nastavak na Telegraf.rs...

SEDNICA GLAVNOG ODBORA SNS U Sava centru 400 članova, rasprava bez Vučića

Izvor: Blic, 17.Feb.2017

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj bi trebalo da bude doneta odluka o jednoglasnom predlogu Predsedništva SNS da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije, počela je nešto posle 17.30 sati u Sava centru...Pred sednicu se okupilo oko 400 članova Glavnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.