Vučić stigao na sednicu Glavnog odbora SNS

Izvor: B92, 17.Feb.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić stigao na sednicu Glavnog odbora SNS

Beograd -- Sednica Glavnog odbora SNS počela je u Sava centru, a predsednik stranke Aleksandar Vučić neće prisustvovati prvom delu sednice.

Na sednici bi trebalo da bude doneta odluka o predlogu Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije.

Sednici predsedava potpredsednik stranke Miloš Vučević, a Aleksandar Vučić stigao je nešto posle 18:30.

Da podsetimo, Predsedništvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SNS je na sednici održanoj u utorak jednoglasno odlučilo da kao predsedničkog kandidata istakne aktuelnog premijera Aleksandra Vučića, a na sednici odbora će biti doneta i konačna odluka.

Sednica se održava iza zatvorenih vrata.

Ispred i u Sava centru nalazi se nekoliko hiljada pristalica SNS. Kako je za TV Prva rekla potredsednica SNS Marija Obradović, on isu došli kako bi podržali Aleksandra Vučića ponovila je da su svih 185 odbora SNS dali podršku Vučiću.

"Vučić, sve i da sam želi, sada ne može da kaže ne, ne želim da budem kandidat na predsedničkim izborima", dodala je Obradovićeva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TELEGRAF SAZNAJE: Početak sednice Glavnog odbora SNS bez Vučića, Vučević predsedava

Izvor: Telegraf.rs, 17.Feb.2017

Kako Telegraf.rs  saznaje, lider SNS i premijer Srbije Aleksandar Vučić neće prisustvovati početku sednice Glavnog odbora naprednjaka koja je zakazana za 17.30 sati u Sava Centru. Kako je ranije najavljeno, Glavni odbor SNS treba da se izjasni o predlogu Predsedništva stranke da Vučić bude kandidat...

Nastavak na Telegraf.rs...

(KURIR TV) VUČIĆ PRED GO SNS PRIHVATIO KANDIDATURU: Nikad ružnu reč neću reći o Tomislavu Nikoliću

Izvor: Kurir, 17.Feb.2017

...Sednica Glavnog odbora SNS možda će biti presudna za opstanak i jedinstvo stranke Na njoj bi trebalo da bude doneta definitivna odluka o kandidatu SNS na predsedničkim izborima Svi opštinski odbori podržali su Aleksandra Vučića, ali i dosadašnji predsednik Srbije ima značajnu podršku u stranci ...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.