DSS optužuje gradonačelnika za kupovinu odbornika

Izvor: juGmedia, 05.Feb.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS optužuje gradonačelnika za kupovinu odbornika

LESKOVAC – Gradski odbor opozcione Demokratske stranke Srbije (DSS) optužio je danas gradonačelnika Leskovca za bahatost i za kupovonu 4 odbornika te partije.

DSS je u „otvorenom pismu predsedniku SNS Leskovca i gradonačelniku Goranu Cvetanoviću“ napisao da da je pismo jedino mogući „jer nismo u mogućnosti drugačije da repliciramo Vašim napadima na DSS Leskovac“.

„Uzurpirali ste >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << skupštinsku govornicu sa koje besomučno napadate sve one koji se ne slažu sa Vašom retorikom i politikom pogubnom za Leskovac koji, svojim činjenjem, dovodite u najgori mogući položaj ne samo u Srbiji već i na Balkanu“, navodi se i podseća d aje SNS na poslednjim loklanim izborima osvojila 18 od ukupno 75 mandata.

„Oduzeli ste još četiri mandata DSS koji Vam i danas služe u nastojanju da urušite sve što je iole vredno u Leskovcu“, piše DSS.

Tvrdi se da je jedan odbornika te stranke „kupljen“i radnim mestom, a njegov otac zaposlen na mesto pomoćnika direktora u jednom javnom preduzeću, drigi postavljanjem na visoko mesto u gradjevinskoj direkciji grada, „treći odbornik je, gubeći svoje pozicije na republičkom nivou, formirao stranku koja i danas čini Vašu vladajuću koaliciju“, a i četvrti je odbornik u SNS-u.

„Umanjujete vrednost ljudi iz DSS-a Leskovac govoreći da su minorna stranka i da neće preći cenzus, a zaboravljate da od prvih petnaest funkcionera sa Vaše liste polovinu čine kadrovi koji su pripadali DSS-u“, odustali od ideje DSS-a i preleteli u SNS zbog obećanog im položaja“, tvrdi se i dodaje daCvetanović napada tu stranku zbog javnih kritika rada lokalne vlasti.

„Zaneti svojom bahatošću, imenom i prezimenom sa uzurpirane skupštinske govornice prozivate odbornike, očeve odbornika, umetnke i sve one koji Vam ne mogu drugačije replicirati, postavljamo nekoliko pitanja:

– Zašto Vi niste u svojim ,,ofšor,, firmama zapošljavali hiljade Leskovčana?

-Zašto ste svoj objekat sagradili na Vlasini, a ne u kanjonu Vučjanke i time doprineli razvoju turizma u ovom kraju?

-Zašto niste kupovali stanove u Leskovcu i time makar malo povećali stanogradnju?

-Zašto niste svojim odlukama o kupovini Jugekspresa i Sintetike, kao lokalpatriota, omogućili nekom lokalnom uspešnom preduzeću da uposli odredjeni broj radnika, već ste za obećanih 1500 radnih mesta a zatim prihvaćenih 200, stranom partneru besplatno dali prostor i obezbedili mu višemilionske subvencije u evrima kojima će jeftino kupovati našu radnu snagu (Vaše partijske istomišljenike)?

-Zašto za protekle četiri godine sa Vaših belosvetskih putovanja, niste doveli nekog investitora u Vučje ili Grdelicu?“, pita u svom saopštenju DSS, s nadom da će građani Leskovca kazniti Cvetanovića na narednim izborima zbog mnogih promašaja.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.