Izvor: JUGpress.com, 09.Sep.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović o Arsiću

LESKOVAC

Na pitanje novinara JUGpressa da prokomentariše da li su, zapravo , leskovački aktiivisti SNS najzaslužniji za jučerašnju pobedu na izborima u Medvedji jer ih je naviše bilo u predizbornoj kampanji i činjenicu da je Nebojša Arsić četiri godine bio u poziciji da uradi nešto u Medveđi kako bi ubedio ljude da je on idealna opcija za tu opštinu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ali da su morali da dodju i mnogi aktivisti sa strane da i visoki stranački i državni funkcioneri da mu rade kampanju, Cvetanović je rekao “po svim paramatrima Leskovac je jedan od najboljih gradskih odbora unutar SNS-a”.

” Imamo veći broj članova nego Kragujevac ili Niš. Ja sam kao član predsedništva zadužen za ceo Jablanički okrug i zadatak i obaveza svih nas je bila da damo sve od sebe i pomogneno da tamo Srbi ostanu na tom mestu gde godinama žive i sprečimo migraciju. Da li je varijanta lično-personalnog rešenja najbolja? Ja ne odlučujem o tome. Ako mene pitate u kontaktu sa građanima u superlativu 99,99% ljudi pričaju sve najbolje o Aleksandu Vučiću, čak se i Albanci tako izjašnjavaju. Isto se priča i o pokojnom Draškoviću, dok o drugima ne pričaju sve najbolje,“ rekao je Cvetanović.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.