Izvor: JUGpress.com, 08.Okt.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović najavio”simbole ljubavi” na dva mosta , cena 700.000 dinara

LESKOVAC

Gradonačelnik Goran Cvetanović kaže da se, bez obzira na sve, menja izgled grada i da je želja da se uredi pešački most kod OŠ „Svetozar Marković“ i da će aktivisti SNS-a ofarbati ovaj most.

Osvetljavaju leskovačke mostove

„Pod hitno će se krenuti sa radom i postaviti simboli ljubavi, gde će >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << radovi koštati oko 200.000 dinara. Tu će moći katanci i katančići ljubavi da se nameštaju, a svetleće i srce u večernjim satima. U planu je da to bude gotovo u narednih mesec dana, a nakon toga uredićemo i most kod „Zelene pijace“. Tu će radovi biti skuplji, oko 500.000 dinara i u planu je da sve to bude gotovo za dan ljubavi sledeće godine. Mislim da ćemo na taj način ulepšati ljubav mladima, ali i ljubav koja može biti prema prijatelju, knjizi, ili kome već…“

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.