Cvetanović : Broj nezaposlenih smanjen za skoro 400 osoba

Izvor: JUGpress.com, 31.Maj.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetanović : Broj nezaposlenih smanjen za skoro 400 osoba

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je danas da je, prema poslednjim podacima Nacionalne službe za zapošljavanje filijale u Leskovcu, broj nezaposlenih za prva četiri meseca ove godine smanjen za 391 osobu.

Cvetanović je, prilikom obilaska Destilerije „Trivulesk“ rekao da je broj nezaposlenih na evidenciji nacionalne službe za zapošljavanje u decembru prošle godine bio 19 151, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << a krajem aprila ove godine 18 760.

“To su realna radna mesta koja smo otvorili u privatnom sektoru”, rekao je Cvetanović.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin je rekao da je 2016. godina, godina preduzetništva i pozvao sve privredne subjekte da koriste podsticaje Vlade Srbije koja u naredne dve godine sa 750 miliona dinara finansira razvoj preduzetništva u Srbiji.

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Od sutra Mlinska ulica zatvorena za saobraćaj

Izvor: juGmedia, 31.Maj.2016

LESKOVAC – Mlinska ulica u Leskovcu će od sutra biti zatvorena za saobraćaj naredna dva meseca jer počinju radovi na njenoj rekonstrukciji...Saobraćaj će zbog asfaltiranja biti obustavljen u delu od Ulice Pana Djukića do Nikole Skobaljića...U lokalnoj samoupravi kažu da će ova ulica, koja...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.