Od sutra Mlinska ulica zatvorena za saobraćaj

Izvor: juGmedia, 31.Maj.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra Mlinska ulica zatvorena za saobraćaj

LESKOVAC – Mlinska ulica u Leskovcu će od sutra biti zatvorena za saobraćaj naredna dva meseca jer počinju radovi na njenoj rekonstrukciji.

Saobraćaj će zbog asfaltiranja biti obustavljen u delu od Ulice Pana Djukića do Nikole Skobaljića.

U lokalnoj samoupravi kažu da će ova ulica, koja je jedna od najfrekventnijih u gradu, za 60 dana dobiti potpuno novi izgled.

„Potpuno novi asfalt, novi trotoari, novo LED osvetljenje i obnovljeni drvoredi, to >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je ono što će dobiti meštani ove ulice“, kaže gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Rekonstrukcija u ovoj godini očekuje i Radničku ulicu, a najavljeno je i popločavanje trotoara u Svetoilijskoj ulici.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Ukinute vip karte za parkiranje u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 01.Jun.2016, 10:55

LESKOVAC – Ni jedan Leskovčanin od danas ne može besplatno da parkira svoj automobil ni na jednom od nekoliko parkirališta jer su ukinute sve vip karte...Preduzeće „Metroparking jug“, kome je poveren stacionarni saobraćaj, ovakvu odluku donelo je na osnovu zahteva lokalne samouprave...„Bilo...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.