Balet Ko to tamo peva Narodnog pozorišta u Leskovcu

Izvor: TvojPortal.com, 03.Jun.2011, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balet "Ko to tamo peva" Narodnog pozorišta u Leskovcu

03.06.2011  Izvor: www.bizlife.rs
Leskovac - Balet beogradskog Narodnog pozorišta gostovaće sa svojom kultnom predstavom "Ko to tamo peva" Vojislava Kostića, u koreografiji Staše Zurovca, 3. juna u Narodnom pozorištu u Leskovcu, najavljeno je iz nacionalnog teatra.


Ovo gostovanje je još jedno u nizu poteza nacionalnog teatra čiji je cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << istinska decentralizacija, unapređenje umetničke igre i prezentacija vrhunskih umetničkih dostignuća sredinama koje nisu u prilici da se svakodnevno susreću sa takvim vrednostima, saopšteno je iz nacionalnog teatra.
Dan nakon predstave, 4. juna, solisti Baleta Narodnog pozorišta održaće specijalno osmišljenu radionicu tokom koje će upoznati zainteresovane sa specifičnostima zahtevne baletske izvođačke umetnosti.
Po odluci domaćina, neki od polaznika radionice dobiće i izabranu baletsku literaturu kao poklon Narodnog pozorišta u Beogradu. Takođe od prodatih karata za predstavu "Ko to tamo peva” biće formiran Fond iz koga će se finansirati poseta najboljih đaka leskovačkih osnovnih škola jednoj od predstava Narodnog pozorišta u Beogradu.

*izvor: www.tanjug.rs

pozorištepredstavaBalet beogradskog Narodnog pozorištaNarodno pozorište u Leskovcu

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.