Najpametniji Lenovo uređaji predstavljeni na IFA sajmu

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 13.Sep.2018, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpametniji Lenovo uređaji predstavljeni na IFA sajmu

Na godišnjem Tech Life događaju u Berlinu, kompanija Lenovo predstavila je seriju novih smart home, laptop i AR uređaja, nastavljajući tradiciju posvećenosti transformaciji tehnologije i korisničkog iskustva, čineći uređaje još jednostavnijim za korišćenje i još produktivnijim za korisnike.
Ova posvećenost je rezultat strategije „Inteligentne transformacije“ kompanije Lenovo i nosi etos proizvoda osmišljenih sa svrhom, dizaniranih tako da budu drugačiji od uobičajenih i stvaranja tehnologije koja korisnicima u sadašnjem trenutku pruža tehnologiju budućnosti.
Koncept „Smart Home Vision“ se ostvaruje
Lenovo Smart Home Essentials je nova porodica umreženih uređaja koja nudi kompletnu ponudu umreženih uređaja za pametniji, inteligentniji dom. U svetu suviše fragmentisane ponude pametnih uređaja, porodica umreženih kućnih uređaja kompanije Lenovo – i Lenovo Smart Display koja je nedavno predstavljena vesnici su rastućeg višeplatformskog AI ekosistema u kategoriji smart home uređaja.

Lenovo Link app služi kao centralizovani kontrolni centar iz koga se upravlja svim podržanim uređajima, bez potrebe za individualnim aplikacijama namenjenim za svaki uređaj ponaosob. Korisnici mogu kontrolisati posebne grupe uređaja u isto vreme ili ih instruirati na određene akcije u određeno vreme tokom dana. Ne samo da Lenovo Smart Home Essentials uređaji rade uz Google i Amazon Alexa asistente, već će i sami korisnici biti u mogućnosti da glasovnim komandama jednostavno podese, automatizuju i kontrolišu različite aspekte svojih domova koristeći Lenovo Smart Displey kao svoj kontrolni centar.
Lenovo Smart Essentials uređaji uključuju:
● Lenovo Smart Plug – jednostavan uređaj malih gabarita koji se može povezati na bilo koju utičnicu, omogućavajući kontrolu nad bilo kojim kompatibilnim uređajem koji je povezan na njega.
● Lenovo Smart Kamera – pametan sistem za nadzor koji vam omogućava da uživo pratite video snimke unutar vašeg doma – čak i tokom noći – putem noćnog moda sa infracrvenim zracima. Ugrađeni mikrofon i zvučnici omogućavaju dvosmernu audio komunikaciju
● Lenovo Smart sijalica – pametna sijalica koja omogućava daljinsko upravljanje i personalizovano osvetljenje – putem Lenovo Link aplikacije možete prilagođavati temperaturu boje i jačinu svetla ili ga uključivati i isključivati gde god da se nalazite i u bilo koje vreme.
Novi Star Wars: Jedi Challenges dobija Dark Side ekspanziju i limitiranu seriju Kylo Ren Lightsaber uređaja
Na radost fanova, Star Wars: Jedi Challenges dobija Dark Side ekspanziju, novo i besplatno ažuriranje koje fanovima omogućava nove izazove kao što su Kylo Ren – izaziva Yodu, Rey i još toga u AR sekciji. Ova ekspanzija će biti dostupna kao besplatno ažuriranje tokom zime.

1 od 5
























Slaveći dostupnost novih sadržaja za „Tamnu stranu“, u pripremi je i ograničena serija Lightsaber kontrolera modelovanih po legendarnom oružju Kila Rena u filmovima. Ovaj dodatak će biti dostupan na odabranim tržištima tokm zime. U SAD je očekivana cena 99,99 dolara a proizvod će moći da se kupi u Lenovo online prodavnici i još 9 odabranih on-line prodavnica. Kontroler je u potpunosti kompatibilan sa svim sadržajima u aplikaciji Jedi Challenges.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.