Lenovo želi da prodaje telefone u SAD, Evropi

Izvor: ITsvet.com, 28.Maj.2013, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenovo želi da prodaje telefone u SAD, Evropi

Proizvođač računara Lenovo planira da proširi svoju postojeću prodaju smart telefona sa drugih teritorija u SAD i Evropu u toku naredne godine, navodi izvršni direktor ove kompanije Yang Yuanging. On je naveo da kompanija želi da plasira svoje smart telefone na teritoriju SAD obzirom da PC industrija posluje sve lošije, pri čemu je on rekao da su smart telefoni nova prilika za ovu kompaniju. Uprkos tome što je kompanija ostvarila povećanje od 15% kada je reč o prihodima, pred kompanijom su veliki izazovi kako da zadrži takav rast povećanja prigoda. Van SAD i EU Lenovo je i dalje veliko ime kada je reč o smart telefonima i u Kini drži 11% tržišta.
Pogledaj vesti o: Lenovo,   Evropska Unija

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lenovo želi da prodaje telefone u Evropi i SAD

Izvor: Kurir, 28.Maj.2013

Lenovo je naveo da žele da plasiraju svoje smart telefone na teritoriju SAD obzirom da PC industrija posluje sve lošije, pri čemu je on rekao da su smart telefoni nova prilika za ovu kompaniju..Proizvođač računara Lenovo planira da proširi svoju postojeću prodaju smart telefona sa drugih teritorija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.