Lenovo predstavlja prve proizvode u okviru saradnje sa kompanijom Nutanix

Izvor: PCAxe.com, 10.Dec.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenovo predstavlja prve proizvode u okviru saradnje sa kompanijom Nutanix

Kompanija Lenovo je na Gartner Data Center konferenciji u Las Vegasu predstavila nove uređaje iz hiper-povezane HX serije uređaja koji koriste Nutanix Acropolis i Prism softvere. Idealni za virtuelne aplikacije, novi uređaji su kreirani sa ciljem da pojednostave infrastrukturu, smanje troškove podešavanja i upravljanja, kao i da poboljšaju pouzdanost serverske platforme.
Napravljeni na x86 serverskoj platformi koja je proglašena za najpouzdaniju, i u kombinaciji sa liderskom ulogom kompanije Nutanix, prema Gartner Magic Quadrant izveštaju, ovi zajednički kreirani uređaji pomoći će korisnicima da se fokusiraju na veću efikasnost, mobilnost i skalabilnost, a da pri tome dobiju bolje rezultate za uložen novac.
Pogledaj vesti o: Lenovo

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.