Izvor: Objava, 30.Sep.2020, 15:45

Lagan poput pera, X1 Nano je nalakši ThinkPad™ ikada Pionirski ThinkPad™ X1 Fold sada je dostupan za naručivanje

Kompanija Lenovo™ je veoma uzbuđena što može da predstavi najnoviji dodatak svom premium X1 portfoliju, a to je ThinkPad™ X1 Nano. Najlakši ThinkPad ikada koji teži samo 907g1 dostiže nove nivoe performansi i funkcionalnosti u neverovatno laganom pakovanju. Prvi ThinkPad kompanije Lenovo koji je baziran na Intel® Evo™ platformi2 i koga pokreću Intel® Core™ procesori 11. generacije, X1 Nano, obezbeđuje izuzetnu brzinu i inteligenciju dok istovremeno čuva neverovatnu dužinu trajanja baterije3. Prelepi vizuali su omogućeni zahvaljujući 2K displeju dijagonale 13 inča, a četiri zvučnika i četiri mikrofona rotacije 360 stepeni dodatno poboljšavaju audio-vizualne sposobnosti. Izuzetnu povezanost obezbeđuje WiFi 64 i opciona 5G5 mreža dostiže nove nivoe uvek efikasne povezanosti i saradnje u novom hibridnom radnom svetu.
Kompanija Lenovo je takođe uzbuđena što može da najavi da je prvi sklopivi PC uređaj6 na svetu, ThinkPad X1 Fold, dostupan za naručivanje i da će biti isporučen za nekoliko nedelja. Vrhunac inženjerske inovacije, X1 Fold predstavlja revolucionarnu kombinaciju prenosivosti i raznovrsnosti koje definišu novu kompjutersku kategoriju koju obezbeđuju Intel® Core™ procesori sa Intel® Hybrid tehnologijom i koju je omogućio Project Athena, inovativni program kompanije Intel. Reč je o spoju poznate funkcionalnosti koju svi dobro znamo kroz pametne telefone, tablete i laptopove, koja se sada nalazi u jednom sklopivom PC uređaju koji će zauvek izmeniti način na koji radite, igrate se, kreirate i povezujete se. Sa opcionom 5G5 mrežom, možete da budete sigurni u to da je brzina vaše mreže bezbednija i optimizovanija tamo gde je to moguće, i da ste zaštićeniji zahvaljujući ThinkShield bezbednosnim karakteristikama. Saznajte više o tome kako ThinkPad X1 Fold predvodi potpuno novu kategoriju: A Game Changing Category
“Uzbuđeni smo što na tržištu možemo da predstavimo ne samo jedan, već dva neverovatna uređaja koja će u potpunosti promeniti korisničko iskustvo rada od kuće, kancelarije, ili bilo gde drugde,” rekao je Christian Teismann, predsednik poslova za komercijalne PC i pametne uređaje.
“Nadograđujemo našu istoriju koinženjerstva uz kompaniju Lenovo koja pokreće inovaciju i donosi nova PC iskustva na tržište,” rekao je Gregory Bryant, izvršni potpredsednik i generalni menadžer grupe Client Computing Group u kompaniji Intel. “ThinkPad X1 Nano i ThinkPad X1 Fold omogućio je Project Athena inovativni program, koji ukazuje na našu posvećenost PC inovaciji i obezbeđivanju najboljih laptop iskustava kada je reč o uspešnom obavljanju posla.”
Posetite naš veb-sajt za saopštenje u celosti.


 Povezane vesti

Laptop lakši od vekne hleba

Izvor: Blic, 01.Okt.2020, 11:25

Lenovo je upravo predstavio ThinkPad X1 Nano, najlakši ThinkPad ikada koji teži samo 907 gram.

Nastavak na Blic...