Izvor: Danas, 07.Okt.2022, 18:12

Nikola Jovanović o ispitivanju doskorašnjeg gradskog sekretara za legalizaciju: Istraga morala da bude otvorena pre tri godine

Divlja gradnja, kao i korupcija u vezi sa legalizacijom i izdavanjem građevinskih dozvola je rak rana Beograda. CLS radi belu knjigu kriminala i korupcije u gradu, gde je ovo najveća stavka. Sekretarijat za ozakonjenje je bio glavna poluga u ovim stvarima i zato pozdravljam otvaranje zvanične istrage protiv njegovog čelnika, kaže za Danas Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) komentarišući saslušanje Nikole Stojića, doskorašnjeg sekretara za poslove legalizacije Gradske uprave Beograda.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.