Izvor: YU-Build.rs, 25.Jan.2010, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cena legalizacije zavisi od zone

Gradska uprava u Novom Pazaru intenzivirala je pozive vlasnicima bespravno izgrađenih objekata da ih legalizuju. Za nešto više od četiri meseca zahteve je podnelo 398 investitora. Miloš Puzović, načelnik gradskog Odeljenja za urbanizam, ocenjuje da je odziv i dalje mali, s obzirom na to da se procenjuje da na teritoriji Novog Pazara ima između 10.000 i 15.000 objekata izgrađenih bez potrebne dokumentacije.
Pogledaj vesti o: Legalizacija,   Legalizacija objekata

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Cena legalizacije zavisi od zone

Izvor: Danas, 24.Jan.2010, 19:53

Gradska uprava u Novom Pazaru intenzivirala je pozive vlasnicima bespravno izgrađenih objekata da ih legalizuju. Za nešto više od četiri meseca zahteve je podnelo 398 investitora.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.