EVRO U JAGODINI 107 DINARA

Izvor: Kurir, 19.Dec.2010, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVRO U JAGODINI 107 DINARA

JAGODINA - Vlasnici privatnih menjačnica u Jagodini, reagujući na najavu skoka evra, ovu valutu prodaju po 107 dinara, iako je povećanje najavljeno od ponedeljka.

Međutim, cena po kojoj oni otkupljuju zajedničku evropsku valutu ostala je na 104 dinara za evro. Na tablama ispred menjačnice, gde ističu kupovni i prodajni kurs, nema istaknute cene po kojoj evro prodaju, osim ispred dve menjačnice kod Gradske pijace, od 25 koliko ih je u ovom gradu. Te dve prodaju evro po 106,5 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dinara.

Prodavači roba na Gradskoj pijaci i građani rekli su da vlasnici menjačnica ove cene primenjuju od juče pre podne, kada je saopšteno da će se kurs evra sutra povećati za više od jednog dinara.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.