Srbija izručila Skoplju osumnjičenog za terorizam u Kumanovu

Izvor: RTS, 15.Jan.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija izručila Skoplju osumnjičenog za terorizam u Kumanovu

Jednog od osumnjičenih za učešće u terorističkim napadima u kumanovskom naselju "Divo" u maju prošle godine, Besnika Bajramija, Srbija je izručila Makedoniji, objavili su makedonski mediji.
Besnika Bajramija, makedonskog državljanina poreklom sa Kosova, koji je osumnjičen za učešće u napadima u kumanovskom naselju "Divo" Srbija je izručila na osnovu makedonske poternice.

Bajrami >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je osumnjičen da je pružao logističku pomoć terorističkoj grupi koja je izazvala sukob u Kumanovu, 9. maja 2015.
Uhapšen je prošle godine u novembru kada je pokušao da pređe u Srbiju.
Javno tužilaštvo Makedonije je saopštilo da je izručeni makedonski državljanin osumnjičen za počinjena krivična dela "teroristička organizacija" i "terorizam".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija izručila teroristu Makedoniji

Izvor: Mondo, 15.Jan.2016

Srbija je izručila Makedoniji Besnika Bajramija, jednog od osumnjičenih za učešće u terorističkim napadima u kumanovskom naselju Divo, u maju prošle godine, javili su makedonski mediji...Foto: screenshot/youtube..Srbija je, kako se navodi, Bajramija, makedonskog državljanina poreklom sa Kosova,...

Nastavak na Mondo...

Srbija izručila Skoplju osumnjičenog za terorizam

Izvor: Akter, 15.Jan.2016

Srbija je izručila Makedoniji Besnika Bajramija, jednog od osumnjičenih za učešće u terorističkim napadima u kumanovskom naselju "Divo", u maju prošle godine..Srbija je, kako se navodi, Bajramija, makedonskog državljanina poreklom sa Kosova, izručila na osnovu makedonske poternice...Bajrami...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.