Štimac je jutros saznao da je Neda Arnerić umrla: U šoku sam, svi znamo kakva je velika glumica bila, a ja želim dodati...

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2020, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac je jutros saznao da je Neda Arnerić umrla: "U šoku sam, svi znamo kakva je velika glumica bila, a ja želim dodati..."

Slavko je s Nedom snimio legendarnu scenu u filmu "Ko to tamo peva" i "Varljivo leto '68" Proslavljena glumica Neda Arnerić preminula je juče, 10. januara, u 67. godini života, a za tužnu vest, glumac Slavko Štimac (59) saznao je jutros.Slavko je zatečen Nedinom smrću, a kaže da je ona bila velika glumica i divan čovek.- Nisam znao da jutros. U šoku sam, ne znam šta bih rekao. Svi znamo kakva je velika glumica bila, a ja želim dodati da je bila i divan čovek i veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prijatelj. Jako mi je žao, ne znam šta bih rekao - tihim je glasom kazao Štimac.Slavko je s Nedom snimio legendarnu scenu u filmu "Ko to tamo peva". Neda je igrala mladu, a Štimac neiskusnog mladoženju koji s njom u šumi pokušava da vodi ljubav.U anale su ušle replike iz pomeutog filma: "Ma lakše bre, nisam došla da se bijemo", kao i replika Pavla Vujisića "I tata bi, sine".- Taj je film bio osuđen na uspeh, igralo je u njemu pola tada kultnog Ateljea 212. Film smo snimali bez novca, ali smo znali da će biti remek-delo - rekla je Neda svojevremeno.Neda i Slavko su bili partneri i u filmu "Varljivo leto '68 ".Neda Arnerić rodila se 15. jula 1953. godine u Knjaževcu i imala je bogatu glumačku karijeru sa više od sto uloga.Arnerićeva je ostvarila upamćene uloge u filmovima "Višnja na Tašmajdanu", "Užička republika", "Sutjeska", "Varljivo leto ’68", "Ispravi se, Delfina" i drugim. Takođe, igrala je i u mnogobrojnim italijanskim filmovima.Nakon velike popularnosti šezdesetih i sedamdesetih godina prošloga veka, Neda Arnerić je i devedesetih doživela veliku slavu — zahvaljujući blokbasteru "Tri karte za Holivud" i televizijskoj seriji "Policajac sa Petlovog brda".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.