Smeje joj se ceo svet: Ovako je glumica izrazila žaljenje povodom smrti pevača

Izvor: B92, 26.Dec.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smeje joj se ceo svet: Ovako je glumica izrazila žaljenje povodom smrti pevača

Glumica Sara Mišel Gelar će imati noćne more nakon vesti da je preminuo slavni pevač Džordž Majkl.

Naime, Sara Mišel Gelar je pomešala Džordža Majkla i Boja Džordžija u postu koji je objavila na Tviteru u kojem je htela da se oprosti od muzičke zvezde. Međutim, ona je kada je shvatila da je pogrešila, brzo obrisala svoj post na Tviteru koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glasio: “Da li stvarno želiš da me povrediš? Izgleda da želiš, 2016. godino. Počivaj u miru Boje Džordžu, bila sam jedan od tvojih najvećih fanova”.

Inače ovim “Da li zaista želiš da me povrediš?” Sara je aludirala na veliki hit grupe Culture Club, u kojoj se Boj Džordž proslavio.

Ubrzo su počeli da joj stižu komentari da je pogrešila, a glumica je objasnila kako je prvo čula pogrešno ime, a zatim kada je dobila pravu informaciju. Bila je jednako tužna i zahvalila se svima što su je ispravili, a onda je tvit i obrisala.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceo svet joj pije krv: Bafi pobrkala Džordžove!

Izvor: Prva.rs, 26.Dec.2016

Sara Mišel Gelar je pomešala Džordža Majkla i Boja Džordžija u postu koji je objavila na Tviteru u kojem je htela da se oprosti od muzičke zvezde.. Međutim, kada je shvatila da je pogrešila, brzo je obrisala post koji je glasio: “Da li stvarno želiš da me povrediš? Izgleda da želiš,...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.