Glumica se izblamirala: Htela da se oprosti od Džordža Majkla, a sad joj se svi smeju!

Izvor: Blic, 26.Dec.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica se izblamirala: Htela da se oprosti od Džordža Majkla, a sad joj se svi smeju!

Glumica Sara Mišel Gelar pomešala je Džordža Majkla i Boja Džordža u objavi na Tviteru kojom je htela da se oprosti od muzičke zvezde koji je juče iznenada preminuo.

Sara je u Tvitu napisala „počivaju u miru Boj Džordž“, kao i reči pesme Do you really want to hurt me, odnosno Da li zaista želiš da me povrediš, veliki hit grupe Culture Club, u kojoj se Boj Džordž proslavio.

Bit of a mare >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << from Sarah Michelle Gellar last night pic.twitter.com/TvmR4w8cMn

Da li zaista želiš da me povrediš? Izgleda da želiš, 2016. Godino. Počivaj u miru Boj Džordž, bila sam jedan od tvojih najvećih fanova, napisala je glumica na Tviter.

Ubrzo su počeli da joj stižu komentari da je "sahranila" pogrešnu muzičku zvezdu 80-ih, pa je obrisala tvit i objasnila:

- Prvo sam čula pogrešno ime. Ipak, jednako sam tužna sada kada sam dobila pravu informaciju. Hvala svima koji su me ispravili.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BLAM DECENIJE! Glumica je izjavila saučešće zbog smrti pevača - i sad bi se najradije UBILA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2016

Au, kakva glupača. Činjenica...Glumica Sara Mišel Gelar, plavuša poznata po ulozi u seriji "Bafi, ubica vampira" očigledno ne spada u najbistrije potočiće na planeti. Ona je, povodom smrti Džordža Majkla (pogledajte OVDE) izjavila saučešće - ali ne zbog njegove smrti, nego zbog preminuća...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.