Radivojevićevi filmovi u Hrvatskoj

Izvor: B92, 11.Apr.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radivojevićevi filmovi u Hrvatskoj

Retrospektiva filmova srpskog reditelja i scenariste Miloša Radivojevića biće održana do 25. aprila do 5. maja u Zagrebu i Rijeci, objavljeno je na sajtu Filmskog centra Srbije (FCS).

Program počinje njegovim najnovijim filmom "Kako su me ukrali Nemci" (produkcija 2011. godine) u bioskopu "Tuškanac" u Zagrebu.

Biće prikazano ukupno deset filmova, Uz pomenuti to su "Bube u glavi", "Bez", "Testament", "Kvar", "Dečko koji obećava", "Živeti kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sav normalan svet", "Ni na nebu ni na zemlji", "Buđenje iz mrtvih" i "Odbačen".

U organizaciji programa pomažu Ambasada Republike Srbije u Zagrebu, Jugoslovenska kinoteka i FCS.

Gosti retrospektive biće reditelj Radivojević i glumac i producent Svetozar Cvetković. Oni će imati razgovore sa publikom, koje će moderirati Mario Kozina, kao i susret sa studentima Akademije dramskih umetnosti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Filmovi Miloša Radivojevića u Zagrebu i Rijeci

Izvor: Glas javnosti, 11.Apr.2012

BEOGRAD - Retrospektiva filmova slavnog srpskog reditelja i scenariste Miloša Radivojevića biće održana do 25. aprila do 5. maja u Zagrebu i Rijeci, objavljeno je na sajtu Filmskog centra Srbije (FCS)...Program počinje njegovim najnovijim filmom "Kako su me ukrali Nemci" (produkcija 2011. godine)...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.