Pojavio se AI trejler za Barbihajmer i odmah je postao hit VIDEO

Izvor: B92, 24.Jul.2023, 08:06

Pojavio se AI trejler za Barbihajmer i odmah je postao hit VIDEO

Bitka između dva filmska hita, Barbike i Openhajmera, zvanično je dobila ime, a ekipa Redita odlučila je da se malo zabavi, pa je napravila trejler za izmišljeni film koji je kombinacija hit filmova.

Na Jutjubu se pojavio trejler za Barbenhajmera sa veštačkom inteligencijom, sa Metom Dejmonom, koji igra general-potpukovnika Leslija Grovsa u Openhajmeru, i Margo Robi, koja igra Barbi.

Kreator video-snimka Curious Refuge prvobitno je postavio trejler na Redit i kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da mu je trebalo samo četiri dana da ga napravi.

Glasovi Meta Dejmona i Margo Robi takođe su generisani pomoću veštačke inteligencije, a trejler je ubrzo postao viralan, sakupivši više od 100.000 pregleda.

Barbenhajmerov fenomen

Barbi i Openhajmer su dva žanrovski suprotna filma koja su istog dana prikazana u svetskim bioskopima.

Kontrast između komedije o najpoznatijoj modnoj lutki i biografskog trilera o fizičaru Džej Robertu Openhajmeru izazvao je brojne reakcije na internetu, a izgleda da je zabava tek počela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.