Majka Vlada Georgieva otkriva: Plakao je od sreće kada je dobio ćerku

Izvor: B92, 13.Sep.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka Vlada Georgieva otkriva: "Plakao je od sreće kada je dobio ćerku"

Majka Vlada Georgieva ponosno kaže da joje se sin pohvalio da Sofija mnogo liči na njega.

Iako retko priča za medije, Borka je rado otkrila par detalja koji su u vezi sa rođenjem njene unuke Sofije:

“Čim se Milica porodila, Vlado me je odmah zvao iz porodiliša da mi kaže da je Sofija isti on, tako da mi je unuka lepa na tatu. Plakao je od sreće i rekao mi je da je Sofija mnogo lepa. Ovako je bilo, javio mi se i rekao: ‘majko, ista je ja’. Veoma je srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog nje i kaže da jedva čeka da je dovede kod nas kući”, s neizmernom srećom govori Vladina majka, prenosi “Alo”.

Borka kaže da je atmosfera u njihovom porodičnom domu u Hergeg Novom slavljenička već dva dana. Dodaje i da je veoma zadovoljna snajkom.

“Prezadovoljna sam snajkom, mnogo je dobra i pažljiva devojka. Kada me je upoznao s njom, videla sam da je devojka iz dobre porodice, kulturna, fina i emancipovana. Vladi baš takva treba. Sada još da se venčaju i ja ću kao majka biti najsrećnija”, kaže Borka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.