PLAKAO KAO KISA Evo sta je Georgiev prvo rekao svojoj majci kada je dobio cerku

Izvor: medio.rs, 12.Sep.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAKAO KAO KISA Evo sta je Georgiev prvo rekao svojoj majci kada je dobio cerku

- Bilo je i vreme da se Vlado ostvari kao otac, možda je trebalo i malo ranije, ali nikad nije kasno - rekla je Vladova majka Borka

Kada je u subotu dobio ćerku, Vlado Georgiev je bio van sebe od sreće, a njegova majka Borka je otkrila šta joj je sin prvo rekao kada ju je nazvao telefonom i saopštio joj lepe vesti.

– Čim se Milica porodila, Vlado me je odmah zvao iz porodilišta da mi kaže da je Sofija isti on, tako da mi je unuka lepa na tatu. Plakao je od >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sreće i rekao mi je da je Sofija mnogo lepa. Ovako je bilo, javio mi se i rekao: “majko, ista je ja”. Veoma je srećan zbog nje i kaže da jedva čeka da je dovede kod nas kući – ispričala je Borka i dodaje da se rođenje unuke slavilo dugo.

Foto: Telegraf

– Slavili smo ceo dan, presrećni smo. Veselili smo se i nazdravljali u čast rođenja unuke. Bilo je i vreme da se Vlado ostvari kao otac, možda je trebalo i malo ranije, ali nikad nije kasno – zaključila je majka Vlada Georgieva.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.