Lekari su je upozorili: Evo zašto pop zvezda nije nastupila na Gremiju

Izvor: B92, 16.Feb.2016, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari su je upozorili: Evo zašto pop zvezda nije nastupila na Gremiju

Pevačica Rijana imala je veliku želju da nastupi na ovogodišnjoj dodeli nagrada Gremi, ali na kraju je bila primorana da otkaže svoj nastup.

Rijana je u poslednjem trenutku otkazala nastup na 58. dodeli nagrada Gremi.

Pevačica je dobila težak bronhitis, iako je uzimala antibiotike tri dana pre nastupa nisu uspeli da joj pomognu da bi mogla da peva.

Lekar ju je posavetovao da dva dana ne govori kako bi sačuvala glasnice i kako ne bi došlo do trajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oštećenja glasa.

Poslednjih godina svetski izvođači sve češće imaju problema sa glasniciaa zbog napornih turneja. Adel, Džes Glin, Sem Smit, Karli Rej Džepsen, a sada i Rijana, sve njih lekari su upozorili da vode računa o svom glasu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.