Grudi su vaša i naša stvar: Jugoslovenske reklame koje će vam izmamiti osmeh na lice

Izvor: B92, 14.Feb.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grudi su vaša i naša stvar": Jugoslovenske reklame koje će vam izmamiti osmeh na lice

Reklame koje će vam izmamiti osmeh.

Današnje reklame koje viđamo na svim televizijama rade marketinške agencije koje za njihovu proizvodnju izdvajaju velike sume novca. Koriste se najsavremenije kamere i digitalni efekti od kojih prezentacija određenog brenda postaje pravi mali umetnički film.

Međutim, do pre samo 20 godina, to nije bilo tako. Doduše, i tada su se za glavne uloge u reklamama uzimali najpoznatiji glumci i sportisti, ali sa današnje tačke gledišta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << te prezentacije izgledaju smehotresno.

Ovo su neke od reklama koje su se devedesetih vrtele na tadašnjim televizijama, a u kojima glavne role imaju nekadašnji zvezde.

Izvor: espreso

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.