Bila sam najglasnija, ali je odnos prema ekipi predstave u Aranđelovcu bio jako ružan

Izvor: B92, 29.Avg.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bila sam najglasnija, ali je odnos prema ekipi predstave u Aranđelovcu bio jako ružan"

Naša poznata glumica Mirjana Karanović odbila je da igra u predstavi "Balava", koja je trebalo da se odigra na otvorenoj sceni u Aranđelovcu 24. avgusta. To je okarakterisano kao neprimereni gest, pošto se sve dogodilo samo dva sata pre početka predstave, u okviru Smotre umetnosti "Mermer i zvuci".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NIJE POSTOJAO NI MINIMUM USLOVA, KAŽU DA JE ORGANIZATORKA PRALA KOSU" Mirjana Karanović otkrila tačne razloge zbog kojih nije odigrala predstavu

Izvor: Blic, 29.Avg.2019

Mirjana Karanović odbila je da glumi u predstavi "Balava", koja je trebalo da se odigra na otvorenoj sceni u Aranđelovcu 24. avgusta, u okviru Smotre umetnosti "Mermer i zvuci", a ovoj temi danas je govorila u jutarnjem programu na TV "Prva", te opširnije objasnila šta se dogodilo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.