Zlatni vlasotinački bokseri

Izvor: juGmedia, 20.Nov.2016, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatni vlasotinački bokseri

VLASOTINCE – Na takmičenju održanom u dans u sportskoj hali „JASSA“ u Jagodini, pred oko 300 ljubitelja plemenite veštine, u konkurenciji 19 klubova sa teritorije Srbije, bokseri bokserskog kluba „ARENA“ iz Vlasotinca, osvojili su tri zlatne i dve srebrne medalje.

Osvajači zlatnih medalja su Milan Stanojević, Ognjen Mitić i Nemanja Stojanović iz Vlasotinca, koji su u finalu pobedili redom Živković Miloša (BK„14 oktobar“ >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Kruševac), Hanuša Ekrema (BK „Novi Pazar“) i Čuturić Eldara (BK „Miks“ Prijepolje), dok su srebrne medalje osvojili Pavle Takić i Alek Andrejević iz Vlasotinca, koji su u finalu izgubili od Janić Momčila i Jovanović Radomira (BK „Goša“ Smederevska Palanka).

“Ovaj uspeh kao jedan u nizu u 2016. godini, rezultat je dugogodišnjeg zalaganja i veoma ozbiljnog rada trenera i uprave bokserskog kluba „ARENA“ Vlasotince  sa decom i mladima. Medalje koje smo osvojili na današnjem takmičenju u Jagodini, koja se već deceniju smatra centrom borilačkih sportova Južne Srbije i rasadnikom talenata, dokazuju da bokseri bokserskog kluba „ARENA“ Vlasotince mogu ravnopravno da se nose sa najboljim klubovima iz Srbije”, izjavio je Milan Jović iz ovog kluba

U narednom periodu očekuju “Arenu” očekuju takmičenja u Aleksincu i Kragujevcu, a u klubu očekuju dobre rezultate i završetak veoma uspešne sezone za vlasotinački bokserski klub.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić,   Jagodina

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.