Uhapšene dve osobe zbog sumnje da su pomagale u ubistvu u maju

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene dve osobe zbog sumnje da su pomagale u ubistvu u maju

Policija u Beogradu uhapsila je S. M. (63) i S. Đ. (44) iz Kruševca zbog sumnje da su pomagali u ubistvu G. G. D. (58), saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi G. G. D. ubijena je 6. maja ove godine na Novom Beogradu. Nju je ubio pokojni D. S. (71) iz Kruševca, a sumnja se da su mu pomogli S. M, S. Đ. i za sada nepoznata osoba.

Protiv osumnjičenih je podneta krivična prijava.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je da je pri >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pretresu stanova koje koriste osumnjičeni, pronađen je M. V. (35) za kojeg se sumnja da je falsifikovao isprave i da je protiv te osobe raspisana međunarodna poternica zbog ubistva u Bosni i Hercegovini.

Sjenica: Uhapšen jer je autom udario biciklistu i pobegao

Policija u Sjenici uhapsila je I. V. (20) zbog sumnje da je u petak automobilom udario biciklistu i pobegao, a da mu nije ukazao pomoć, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Pazaru.

Biciklista je od udarca pao i zadobio teške telesne povrede.

Njemu je određen pritvor do 48 sati, a tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Uhapšene dve osobe zbog sumnje da su pomagale u ubistvu u maju

Izvor: Beta Video, 11.Jun.2018

BEOGRAD - Policija u Beogradu uhapsila je S. M. (63) i S. Dj. (44) iz Kruševca zbog sumnje da su pomagali u ubistvu G. G. D. (58), saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Direktor policije Vladimir Rebić rekao je da je pri pretresu stanova koje koriste osumnjičeni, pronadjen je M. V. (35)...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.