Uhapšen diler

Izvor: Blic, 31.Mar.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen diler

KRUŠEVAC - Policija u Kruševcu uhapsila je jutros Miloša Radosavljevića (28) iz tog grada zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i dilovao drogu, kao i zbog napada na policajce.

U saopštenju policije navodi se da je prilikom pretresa kod osumnjičenog nađeno 18,2 grama heroina koji je pripreman za dalju preprodaju.

Prilikom hapšenja, osumnjičeni Radosavljević je pokušao da pobegne i svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << automobilom udario jednog od policajca.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kruševcu.

Povezane vesti: Oteto sedam estonskih turista u Libanu Uhapšen zbog silovanja maloletnice Kruševac: Sudija osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja Prijava zbog organizovanja borbi pasa

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.