DILOVALI MARIHUANU U BLIZINI OSNOVNE ŠKOLE

Izvor: Kurir, 30.Mar.2011, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DILOVALI MARIHUANU U BLIZINI OSNOVNE ŠKOLE

KRALJEVO - Kraljevačka policija saopštila je da je podnela krivične prijave protiv Bojana Nikolića (25) i Danijela Zaića (24) iz Kraljeva zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i trgovali narkoticima, a protiv Željka Veljovića (30) zbog sumnje da je neovlašćeno posedovao drogu.

U saopštenju se kaže, u Dositejevoj ulici kod Osnovne škole "Dimitrije Tucović" u Kraljevu, policija je u ponedeljak kod Veljovića pronašla sedam paketića sa ukupno pet grama biljne materije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za koju se sumnja da je marihuana. Sumnja se da je Željko Veljović kupovao drogu od Danijela Zaića, a ovaj od Bojana Nikolića. Od Zaića je oduzeta kesa sa 11 grama marihuane.

Nikoliću je određen 48-časovni policijski pritvor, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu.

Policijska uprava Kraljevo u saopštenju navodi da je ovim otkrivanjem osoba koje su se bavile kupoprodajom narkotika nastavila akciju "Škola bez nasilja i droge".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni narko dileri ispred škola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2011

NOVI SAD -..U neposrednoj blizini dve novosadske i jedne osnovne škole u Vrbasu policija je uhapsila četiri lica kod kojih je pronađena izvesna količina droge, saopštila je novosadska Policijska uprava...Kod dvojice uhapšenih u blizini novosadskih osnovnih škola, Marka V. (29) policija je pronašla...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kraljevo: Dilovali marihuanu u blizini škole

Izvor: SrbijaNet.rs, 30.Mar.2011

Kraljevačka policija saopštila je danas da je podnela krivične prijave protiv Bojana Nikolića (25) i Danijela Zaića (24) iz Kraljeva zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet opojne droge, a protiv Željka Veljovića (30) zbog sumnje da je neovlašćeno držao drogu.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Krivične prijave protiv dilera droge

Izvor: S media, 31.Mar.2011, 00:34

Kraljevačka policija je podnela krivične prijave protiv trojice mladića iz tog grada osumnjičene za trgovinu i posedovanje droge, saopštila je večeras policija. ..Krivična prijava je podneta protiv Bojana N. (25) i Danijela Z. (24) iz Kraljeva za trgovinu drogom, a protiv Željka V. (30) zbog...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.