Protest Jedan od pet miliona ove subote u Kruševcu povodom pola godine od napada na Stefanovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Maj.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest Jedan od pet miliona ove subote u Kruševcu povodom pola godine od napada na Stefanovića

Povodom pola godine od napada na jednog od lidera Saveza za Srbiju Borka Stefanovića u Kruševcu biće održana protestna šetnja "Jedan od pet miliona" u tom mestu u subotu, 1. juna u 19 časova.

Kako su saopštili orgnaizatori okupljanje građana će početi u 17 časova na Trgu kosovskih junaka na platou ispred Doma sindikata gde će biti formirana "Slobodna zona", a od 19 časova će biti organizovana protestna šetnja.

Okupljenima će se na gradskom trgu obratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, zamenik predsednika te stranke Borko Stefanović, predsednik Dveri Boško Obradović i predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović. "Šest meseci od brutalnog prebijanja Stefanovića u Kruševcu, šest meseci od početka kraja ovog režima nastavljamo našu borbu", naveli su organizatori i dodali da je "nasilje i prebijanje neistomišljenika oružje aktuelne vlasti".

Organizatori su naveli da je Kruševac prvi započeo "ono što su svi nastavili".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest "Jedan od pet miliona" sutra u Kruševcu povodom pola godine od napada na Stefanovića

Izvor: Radio 021, 31.Maj.2019

Povodom pola godine od napada na jednog od lidera Saveza za Srbiju Borka Stefanovića u Kruševcu biće održana protestna šetnja "Jedan od pet miliona" u tom mestu u subotu, 1. juna u 19 časova...Kako su saopštili organizatori, okupljanje građana će početi u 17 časova na Trgu kosovskih junaka...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.