Posao za 25 gerontodomaćica i medicinara

Izvor: TvojPortal.com, 05.Maj.2011, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posao za 25 gerontodomaćica i medicinara

KRUŠEVAC 05. 05. 2011
Izvor. Press, Beta
Zaposlenje i pomoć - Potpisan sporazum za negovanje starih i nemoćnih osoba na seoskom području Kruševca
Više od 20 gerontodomaćica i medicinskih radnika biće zaposleno u okviru javnog rada „Pomoć u kući starim licima na seoskom području" u Kruševcu.


Prema juče potpisanom sporazumu, biće uposleno 25 gerontodomaćica i članova medicinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << osoblja koji će u naredna četiri meseca pomagati starim osobama u pet seoskih mesnih zajednica.
Tim pilot projektom će, kako se očekuje, biti obuhvaćeno više od 200 staračkih domaćinstava u selima Mačkovac, Veliki Kupci, Štitare, Sebečevac i Meševo, a plan je da se tokom njegove realizacije ispitaju potrebe starih na selima i sačini njihova socijalna karta.
opširnije možete pročitati na ovom linku

kruševacsporazum„Pomoć u kući starim licima na seoskom području

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.