Otpremnina za 138 radnika

Izvor: NaDlanu.com, 26.Dec.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otpremnina za 138 radnika

KRUŠEVAC, 26. decembra 2011. (Beta) - Isplata 138 radnika kruševačke Industrije mašina i komponenti "14. oktobar" koji su odlučili da uzmu otpremnine i napuste preduzeće završena je, rečeno je agenciji Beta u toj fabrici.

KRUŠEVAC, 26. decembra 2011. (Beta) - Isplata 138 radnika kruševačke Industrije mašina i komponenti "14. oktobar" koji su odlučili da uzmu otpremnine i napuste preduzeće završena >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je, rečeno je agenciji Beta u toj fabrici."Vrednost socijalnog programa za radnike, kojima je uglavnom nedostajalo pet godina do penzije, bila je 47 miliona dinara. Radnici koji su napustili fabriku prijavljeni su na tržište rada", rekao je agenciji Beta generalni direktor "14. oktobra" Zoran Radmanovac.Nakon sprovodjenja socijalnog programa, u fabrici je ostalo 1.540 radnika.Radmanovac je kazao da je Ministarstvo odbrane od "14. oktobra" tražilo da sačini plan za narednu godinu i da je utvdjeno da će oko 100 radnika imati uslov za isplatu otpremnina jer će im za penzionisanje nedostajati pet godina radnog staža."Pretpostavljam da će u narednoj godini i njima biti ponudjen odlazak iz fabrike uz socijalni program", kazao je on.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije,   Penzija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.