Novi poraz Radničkog - sudija svirao penal Nišlijama, pa promenio zbog VAR-a

Izvor: JužneVesti.com, 18.Mar.2024, 00:02

Novi poraz Radničkog - sudija svirao penal Nišlijama, pa promenio zbog VAR-a

Ni promena šefa stručnog štaba nije pomogla fudbalerima Radničkog iz Niša da prekinu lošu seriju pošto su u Kruševcu poraženi od Napretka (1:0) u 26. kolu Superlige. Ovo je četvrti poraz u nizu Nišlija kojima je u 98. minutu sudija dosudio penal, a onda nakon konsultacija sa VAR sobom, promenio odluku.
Četvrti put zaredom, 15. put ove sezone, Radnički iz Niša završio je meč bez bodova. Imao je više šansi u Kruševcu, ali ih nije iskoristio. Napredak je svoju jedinu "unovčio" i golom Bastajića u 47. minutu zabeležio 10. trijumf.
Bilo je uzbuđenja u finišu meča, kada je u nadoknadi vremena, tačnije u 98. minutu, sudija Lukić dosudio penal za goste iz Niša zbog starta...
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Poraz Radničkog u Kruševcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Mar.2024

U utakmici 26. kola Superlige, fudbaleri Napretka su uspeli da savladaju ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 1:0. Ova pobeda je označila četvrti uzastopni poraz za Nišlije, nastavljajući tako njihovu izazovnu sezonu...Iako su imali više prilika tokom susreta, fudbaleri Radničkog nisu uspeli da...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.