Poraz Radničkog u Kruševcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Mar.2024, 11:31

Poraz Radničkog u Kruševcu

U utakmici 26. kola Superlige, fudbaleri Napretka su uspeli da savladaju ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 1:0. Ova pobeda je označila četvrti uzastopni poraz za Nišlije, nastavljajući tako njihovu izazovnu sezonu.
Iako su imali više prilika tokom susreta, fudbaleri Radničkog nisu uspeli da ih pretvore u golove, što je bio ključni faktor njihovog neuspeha. Napredak je iskoristio jednu od svojih retkih šansi i to u 47. minutu preko gola Bastajića, što je na kraju bilo dovoljno za osvajanje sva tri boda.
Međutim, drama na terenu nije bila završena. U 98. minutu, sudija je dosudio penal za ekipu Radničkog, ali nakon konsultacija sa VAR sobom, odluka je promenjena, što je dodatno dodatno uznemirilo...
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.