Izvor: Luftika.rs, 08.Jun.2021, 10:12

Noćas je još jedna žena ubijena u porodičnom nasilju, pijani Kruševljanin na smrt pretukao suprugu

U jezivom porodičnom nasilju, protekle noći život je izgubila još jedna žena.
Prema prvoj informaciji, koju je objavio RTK, nešto posle ponoći u kruševačkom selu Makrešane došlo je do porodičnog nasilja u kome je muž ubio svoju suprugu M.M. (45).
Kruševačka policija je neposredno nakon ubistva uhapsila S.M. (51), koji je osumnjičen za ovaj zločin.
Prema nazvaničnim informacijama, nakon verbalnog sukoba, alkoholisani muškarac je nesrećnoj ženi zadao više udaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u predelu glave.
Uviđaj je u toku.
Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno najmanje sedam žena Prema podacima koje je 18. maja objavio Autonomni ženski centar u sklopu akcije „Pamtimo ubijene žene“ u Srbiji je od početka godine do tog datuma ubijeno sedam žena od strane partnera ili člana porodice u ovoj godini.
U Srbiji je, kako su saopštili, u proteklih 10 godina, do danas, najmanje 340 žena namerno ubijeno od strane partnera ili člana porodice, ljudi (ili muškaraca) kojima su verovale i koji su im govorili da ih vole. Više od četvrtine žena pozivalo je u pomoć institucije, ali njihovi životi nisu spašeni.
krušJedan šamar ženi nije nasilje, a abortus je greh

Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

PIJAN ČEKIĆEM UBIO ŽENU Jezivi detalji zločina kod Kruševca

Izvor: Blic, 08.Jun.2021

Pedestjednogodišnji S. M. je sa više udaraca čekićem u glavu ubio svoju šest godina mlađu suprugu M. M. u selu Makrešane nadomak Kruševca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.