LUDI TIKET (-), subota, 321.076 dinara: Materzburg je u potpunosti zakazao i anulirao podvig Lustenaua

Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2015, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), subota, 321.076 dinara: Materzburg je u potpunosti zakazao i anulirao podvig Lustenaua

Igrač ipak zaradio 3.000 dinara na gubitnom tiketu

Igrač iz Kruševca je odlučio da izmeša igre jureći dobitak, i bio je veoma blizu inkasiranja 321.076 dinara na uplaćenih 600, ali ga je Materzburg razočarao i nije uspeo da postigne gol protiv Liferinga, a trebalo je da barem dva puta zatrese mrežu, te kvota 535,13 ipak nije uhvaćena.

Na još jednom mestu je Kruševljanin gađao tm1 2+, a tu su ga igrači Austrija Lustenaua oduševili pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su u 83. minutu pri rezultatu 2:0 za Kapfenberg uzvratili udarac i do 87. postigli dva potrebna gola, ali na kraju i pobedonosni u 90.

Tako da igrač njima duguje zahvalnost jer je ipak zaradio na gubitnom tiketu zbog benefita MOZZART kladionice „naplati promašaj“, odnosno, zbog samo jednog promašenog para na tiketu i koeficijenta pogođenih utakmica većeg od 99 dobio je pet puta uvećanu vrednost uplate - 3.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.