KRUSEVAC Pijani suvozac pretukao saobracajca

Izvor: medio.rs, 24.Jan.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUSEVAC Pijani suvozac pretukao saobracajca

Osumnjičeni sa 0,73 promila alkohola u krvi prvo je vređao, a zatim udario policajca, koji je zadobio potres mozga

KRUŠEVAC - Kruševljanin G.R. (19) napao je noćas pripadnika MUP prilikom redovne kontrole saobraćaja i naneo mu teške telesne povrede.

Incident u kome je saobraćajni policajac zadobio teške telesne povrede odigrao se nakon obavljenog alko-testiranja u putničkom vozilu, kojim je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << utvrđeno da je suvozač G.R. imao 0,73 promila alkohola u krvi, pišu Novosti. Osumnjičeni je vređao, a zatim i pesnicom udario saobraćajca u lice, koji je zadobio potres mozga.

Protiv napadača biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Policajac nije životno ugrožen, ali je zadržan u bolnici i njegovo stanje se intenzivno prati.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.