Hamedu Kajeviću prvo mjesto u bacanju kugle na Kupu Srbije

Izvor: SandzakPress.net, 10.Sep.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamedu Kajeviću prvo mjesto u bacanju kugle na Kupu Srbije

Na finalu Kupa Srbije u atletici za mlađe juniore i juniorke koje je za vikend održano u Kruševcu član Atletskog kluba „Polet“ iz Prijepolja Hamed Kajević, u disciplini bacanje kugle, osvojio je prvo mjesto bacivši kuglu na daljinu od 16 metara i 27 centimetara. Na istom takmičenju, Emir Rovčanin je udiscuplini skok u vis osvojio drugo mesto preskočivši visinu od 190 centimetara, dok je drugi predstavnik u ovoj disciplini Maid Preljević, sa preskočenih 170 centimetara, zauzeo šesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << mesto. Fudbaleri „Polimlja“ doživeli su prvi poraz u novoj sezoni Zapadno- moravske zone. U 4. kolu, na gostovanju u Užicu, bolja od prijepoljskih fudbalera bila je domaća „Sloboda“ koja je slavila sa 2:0. Nakon ovog poraza „Polimlje“ je na desetom mestu sa pet osvojenih bodova.U narednom kolu prijepoljski fudbaleri će na svom terenu odigrati komšijski derbi sa „FAP-om“ iz Priboja. Fudbaleri „Jasena“ iz Brodreva osvojili su bod protiv lidera dosadašnjeg dela prvenstva, ekipe „Budućnosti iz Arilja. Na stadionu „Rosulje“ rezultat je bio 1:1. Strelac jedinog gola za Brodarevce bio je Žigović. Nakon ovog boda „Jasen“ ima skor od jedne pobede, jednog poraza i dva nerešena rezultata i deli devetu i desetu poziciju na tabeli sa ekipom „Polimlja“ . U narednom kolu brodarevske fudbalere očekuje gostovanje u Užicu, ekipi „Jedinstva“.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Iva Maletić, nova nada atletike

Izvor: RTS, 10.Sep.2019

Na seniorskom prvenstvu Srbije, petnaestogodišnja Iva Maletić, iz zaječarskog Atletskog kluba Mladost, osvojila je drugo mesto u trci na 800 metara. To je i jedan od najvećih uspeha zaječarske atletike u poslednje dve decenije. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.