Izvor: Luftika.rs, 08.Avg.2022, 17:59

Dadilja iz Kruševca zaboravila da vrati bebu mami, policija je pronašla kod dečka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, brzim i efikasnim radom, pronašli su bebu staru 40 dana za koju je njena majka prijavila da je nestala.
Naime, majka je pozvala policiju i rekla da je njenu bebu u šetnju odvela tridesetpetogodišnja žena koja ju je povremeno čuvala i da je nije vratila u dogovoreno vreme, kao i da nije dostupna na telefon.
Sve raspoložive policijske snage odmah su krenule u potragu za bebom i ona je ubrzo pronađena u kući momka tridesetpetogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << žene.
Beba je pronađena bez ikakvih povreda, a policija nastavlja rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.
Izvor: Kurir
Pedijatar kaže ‘bebama nije mesto na plaži’ i eto ga novi mameći rat

Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZVALA ME JE U PETAK I REKLA DA DOLAZI SA NAŠIM SINOM: Šokantan iskaz momka kome je dadilja htela da PODVALI tuđe dete

Izvor: Kurir, 08.Avg.2022

Kruševljanka J. J. (35) uzela dečaka starog 40 dana i odnela ga u kuću bivšeg emotivnog partnera D. S. (40) kome je rekla da je to njihov sin. Majka prijavila slučaj policiji

Nastavak na Kurir...

Bebisiterka iz Kruševca ukrala majci bebu, rekla bivšem da je dete njihovo

Izvor: Luftika.rs, 09.Avg.2022, 00:06

Kada je jutros objavljena priča da se dadilja nije vratila sa bebom u dogovoreno vreme jer je svratila do dečka, bilo je logično pomisliti da je jednostavno izgubila pojam o vremenu jer je bila sa voljenim. Ipak, ispostaviće se da priča uopšte nije tako naivna.. Naime, kako prenose mediji klupko...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.