Izvor: Luftika.rs, 09.Avg.2022, 00:06

Bebisiterka iz Kruševca ukrala majci bebu, rekla bivšem da je dete njihovo

Kada je jutros objavljena priča da se dadilja nije vratila sa bebom u dogovoreno vreme jer je svratila do dečka, bilo je logično pomisliti da je jednostavno izgubila pojam o vremenu jer je bila sa voljenim. Ipak, ispostaviće se da priča uopšte nije tako naivna.
Naime, kako prenose mediji klupko je tek počelo da se odmotava kada su beba i dadilja J.J. pronađene u naselju Mudrakovac u Kruševcu kod njenog bivšeg emotivnog partnera D.S. (40).
Policija je privela i momka i devojku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a onda su počeli da izranjaju detalji o njihovoj vezi dugoj devet meseci ali i razlozima odlaska bebisiterke sa bebom na adresu bivšeg partnera.
– Vezu su započeli prošle godine, a razišli su se u aprilu ove godine. Dok su bili u vezi ona je pre oko devet meseci ostala trudna i imala je spontani pobačaj o kom nije pričala. Danas je odlučila da se pojavi kod dečka i da bebu koju je čuvala predstavi kao njihovo dete – rekao je sagovornik Informera zgranut neverovatnom pričom.
Kako je objasnio, D.S. je u policiji rekao da ga je bivša zvala pre tri dana.
– Rekla mu je da dolazi kod njega, odnosno da će da svrati sa njihovim detetom – naveo je sagovornik Informera.
Podsetimo, očajna majka K.K. (38) je danas (8. avgust) prijavila policiji da je izgubila kontakt sa bebisiterkom J.J. koja je otišla sa njenom bebom u šetnju.
– Nesrećna majka pozvala je policiju i rekla da se bebisiterka nije vratila sa bebom iz šetnje u dogovoreno vreme, kao i da joj se ne javlja na telefon. Policija je odmah odreagovala na prijavu majke – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.
Policija je, s obzirom na situaciju odmah odreagovala i organizovala poteru za J.J koju su ubrzo našli u stanu bivšeg momka.
Izvor: Blic
Dadilja iz Kruševca zaboravila da vrati bebu mami, policija je pronašla kod dečka

Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.