Izvor: Blic, 23.Apr.2023, 20:17

DRAMA NA TROGLAVU Planinari se odvojili od grupe, pa se izgubili: SMRZNUTE I PREGLADNELE IH NAŠLA GSS

Spasioci Gorske službe spasavanja, iz stanice Kruševac, noćas su uspešno evakuisali troje izgubljenih planinara sa planine Troglav.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spasioci GSS evakuisali izgubljene planinare sa planine Troglav

Izvor: B92, 23.Apr.2023

Spasioci Gorske službe spasavanja iz stanice Kruševac noćas su uspešno evakuisali troje izgubljenih planinara sa planine Troglav...Troje mladih ljudi bili su deo zvanične planinarske ture, ali su se odvojili od njih, krenuli neobeleženim kolskim putem i izgubili. Spasioci GSS-a su ih pronašli...

Nastavak na B92...

Spasilac otkrio dramatične detalje spasavanje planinara na Troglavu: Poziv smo dobili po noći, a jedan potez izgubljenih bio je presudan!

Izvor: 24sedam.rs, 24.Apr.2023, 20:15

Nepažnja i skretanje sa staze na planini Troglav mogli su skupo da koštaju troje planinara koje su spasli spasioci Gorske službe spasavanja (GSS) iz stanice Kruševac

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.