ZBOG TRAGEDIJE SLOMLJENA OD BOLA: Zadrugarka podelila najpotresniju vest - NE DOLAZI SEBI od suza

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 16:06

ZBOG TRAGEDIJE SLOMLJENA OD BOLA: Zadrugarka podelila najpotresniju vest - NE DOLAZI SEBI od suza

Nastupili su crni dani...

Uroš Blažić (21), koji se sumnjiči da je u okolini Mladenovca usmrtio 8 i ranio 14 ljudi, uhapšen je jutros posle 9 sati opsežne potrage za njim u okolini Kragujevca, a on je svoj krvavi pohod započeo u mestu Dubona, a stigao je i do Malog Orašja.

Ova tragedija koja se dogodila svega par dana nakon masovnog ubistva u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, dodatno je zabrinula i potresla javnost. Takođe, mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javne ličnosti su iskazale svoju žalost za desetinama koji su izgubili živote. Bivša učesnica "Zadruge" Stanija Dobrojević, na svom Instagram profilu, podelila je koliko je potresena zbog svih ovih dešavanja.

- Počivajte u miru anđeli mali - glasilo je u opisu objave koju je Stanija podelila.

Čitava nacija je bila potresena ovim, malo je reći gnusnim zločinima i svi se nadaju da ovakvih scena više neće biti, te da je ovo bio poslednji alarm da je neophodno reagovati i baviti se međuljzudskim odnosima, na način koji dolikuje.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.