Više poginulih u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Niša

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više poginulih u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Niša

U sudaru kamiona i kombija na auto-putu Niš - Beograd, nedaleko od Draževca kod Niša na licu mesta poginule su 3 osobe, a 8 je povređeno. U Kliničkom centru kažu da je 4 muškaraca lakše, a 4 teže povređeno, a od toga su njih dvojica životno ugrožena. U Policijskoj upravi Niš navode da uviđaj još traje.

Tri osobe su poginule na licu mesta; foto: M. Đ.Nesreća se, kažu u policiji, dogodila u 10:35. Poginila su, potvrđuju u policiji, 3 putnika kombija kragujevačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << registracija, koji se sudario sa kamionom kraljevačkih tablica.

U kombiju je ukupno bilo 10 putnika - navode u policji.

Klinički centar zbrinuo povređene; foto: N. M. Očevici koji su prolazili auto-putem kažu da je prizor stravičan, a preživeli iz kombija ističu da su oni radnici koji su pošli na radni zadatak u Leskovac.

Bilo je 10 nas u kombiju. Pošli smo iz Kragujevca u Leskovac na rad - navodi jedan od putnika kombija.

Dodaje, da se kombi najverovatnije pokvario, pa su stali u zaustavnu traku. Tada je na njih naleteo kamion.

Iz Kliničkog centra kažu su primili 8 povređenih, a da je četvoro zadobilo lake kontuzione povrede i poderotine. Klinički centar zbrinuo povređene; foto: N. M.

Četvoro njih je teže povređeno, imaju prelome ekstemiteta i teške povrede grudnog koša, karlice i glave. Dvojica njih su životno ugrožena - navode u Kliničkom.

Kažu i da su neki pacijenti smešteni u intezivnu negu, a neki na odeljenje reanimacije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Užas kod Niša: Troje poginulih i osmoro povređenih u sudaru kamiona i kombija na auto - putu kod Draževca

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Nov.2019

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na auto-putu Beograd – Niš u reonu Donje Trnave, nedaleko od Draževca, poginule su tri osobe, a osam je povređeno...Udes se dogodio oko 11 sati, a na licu mesta su policijske i vatrogasne ekipe...Kamion kraljevačkih registarskih tablica udario je...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.