Vip gradi regionalni telekomunikacioni centar u Kragujevcu

Izvor: TvojPortal.com, 19.Jul.2011, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vip gradi regionalni telekomunikacioni centar u Kragujevcu

/bizlife.rs/ Predstavnici kompanije "Vip mobile" i opštine Kragujevac potpisali su danas ugovor o zakupu zemljišta na kojem će ta kompanija graditi regionalni telekomunikacioni centar veličine do 3.000 kvadratnih metara.


Kompanija Vip mobile je u postupku javnog nadmetanja izabrana kao najpovoljniji ponuđač zakupa zemljišta od 20 ari na 99 godina, na lokaciji "Servis 2", za šta će po aru platiti 8.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << evra.
Ugovor o zakupu zemljišta potpisali su predsednik i član upravnog odbora "Vip mobile" Tanasis Kacirumpas i Darko Parun, gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović i direktor "Preduzeća za izgradnju grada" Veljko Merdžan.
"Vip mobile'' nastavlja da ulaže u srpsku i kragujevačku privredu", rekao je Parun koji je istakao "da je ta kompanija najveći grinfild investitor u Srbiji od 2007. godine i da je do sada uložila blizu 700
miliona evra".
Naglašavajući da će u Kragujevcu graditi savremeni regionalni centar,Parun je rekao "da će kapaciteti biti dovoljni za pružanje usluga ne samo poslovnim korisnicima te kompanije, već i drugim kompanijama koje imaju potrebu za razvijanjem novih kapaciteta u centralnoj Srbiji".
"Sa radovima na izgradnji regionalnog telekomunikacionog centra počećemo po okočanju još nekih formalnosti i pripremnih radnji", dodao je Parun.
Izražavajući zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora, gradonačelnik Kragujevca je rekao "da je kompanija ''Vip mobile'' shvatila šta Kragujevac znači u Srbiji i šta će tek značiti".
Objašnjavajući da je kompanija "Vip mobile" izabrana među tri mobilna operatera kao najpovoljniji ponuđač, gradonačelnik Kragujevca je najavio "da će ubuduće zaposleni u gradskoj upravi koristiti službene mobilne telefone te kompanije".
*izvor: www.tanjug.rs

kragujevacSrbijaizgradnjaVIPtelekomunikacioni centar

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.