Uskoro prva useljenja u stanove za pripadnike službe bezbednosti u Novom Sadu, Kraljevu i Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2021, 19:25

Uskoro prva useljenja u stanove za pripadnike službe bezbednosti u Novom Sadu, Kraljevu i Kragujevcu

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić predsedavala je danas sednicom Komisije za koordinaciju aktivnosti u izgradnji stanova za pripadnike službi bezbednosti na kojoj je razmatrano poštovanje dogovorene dinamike izvođenja radova, kao i planovi za buduću izgradnju, navodi se u saopštenju Vlade.

Članovi Komisije i Operativne grupe upoznali su premijerku sa stepenom realizacije 1a i 1b faze projekata u Beogradu, Novom Sadu, Kraljevu, Kragujevcu, Vranju, Nišu i Sremskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mitrovici, a razmatrane su i aktivnosti neophodne za stvaranje uslova za početak radova u drugoj fazi projekta. Radovi na objektima 1a faze u Novom Sadu, Kraljevu i Kragujevcu se privode kraju i uskoro se očekuju prva useljenja, rečeno je na sastanku.

Sednici su prisustvovali i potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović kao i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komisija o poštovanju rokova izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti

Izvor: RTS, 09.Mar.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić predsedavala je sednici Komisije za koordinaciju aktivnosti u izgradnji stanova za pripadnike službi bezbednosti koja je razmatrala poštovanje dogovorene dinamike izvođenja radova i planove za buduću izgradnju. . Članovi Komisije i Operativne...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.